West Solutions voegt per 1 oktober 2016 de Odoo activiteiten van Neobis ICT Dienstverlening samen met haar eigen Odoo activiteiten. Door deze samenvoeging wordt de 30 jaar lange ervaring van West op het gebied van bedrijfskritische IT-oplossingen gecombineerd met de uitgebreide kennis van Odoo bedrijfssoftware van Neobis.

Hiermee versterkt West haar aanbod rondom haar Smart Business oplossingen waardoor zij haar klanten nog beter kan laten profiteren van de vele voordelen van open bedrijfssoftware.

Neobis en West

Neobis ICT is opgericht in 2004 en biedt een volwaardig portfolio aan bedrijfsapplicaties aan de bovenkant van het MKB. Sinds 2008 heeft Neobis actief open CRM/ERP-software (waaronder Odoo) in de markt gezet en hiermee een sterke positie in de MKB-, energie- en zorgmarkt verworven.

West, oorspronkelijk een maatwerk software aanbieder en sinds juni 2016 Odoo Silver Partner, heeft de laatste jaren een sterke positie in de (semi-)overheid en non-profit markt opgebouwd.

“Met deze overname breiden wij onze positie in de markt van open bedrijfssoftware verder uit. De innovatieve propositie van Neobis vult onze dienstverlening perfect aan.” aldus Roland Hooghiemstra, algemeen directeur van West Solutions.

Schaalvergroting en garantie van continuïteit en zekerheid

“In een markt waarin technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, geloven wij dat schaalvergroting essentieel is om voorop te blijven lopen. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal ondersteunen met de nieuwste technologie. De garantie van continuïteit en zekerheid is juist in deze markt onmisbaar voor de klant. De kans om de expertise en capaciteit van Neobis toe te mogen voegen aan West sluit dan ook naadloos aan op onze groeistrategie.” zegt Hooghiemstra.

“Wij zijn zeer verheugd over de integratie met West”, zegt Mark van Deursen, algemeen directeur Neobis. “Hierdoor zijn wij in staat onze activiteiten verder uit te breiden en te profiteren van de ervaring en de leidende positie van West als gerenommeerde IT-dienstverlener. Door deze stap verstevigen wij gezamenlijk onze leidende positie op het gebied van slimme bedrijfssoftware voor non-profit organisaties en het MKB en kunnen we deze positie versneld verder uitbouwen.”

Smart Business Solutions

De Odoo activiteiten van West en Neobis worden samengebracht onder het nieuwe bedrijfsvenster van West, genaamd Smart Business Solutions en zal worden geleid door Van Deursen. Door de integratie worden niet alleen het kennis- en expertisegebied maar ook de beschikbaarheid van ervaren consultants versneld vergroot. Van Deursen krijgt daarmee de leiding over een solide en gedegen business unit waarmee West haar klanten schaalbare en betaalbare oplossingen biedt voor al hun bedrijfsautomatiseringsvraagstukken. Naast de algemene leiding zal Hooghiemstra zich richten op de verdere ontwikkeling van de IT-professionals en Smart Planning activiteiten van West.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Odoo activiteiten van West of over de samenvoeging van West en Neobis ICT? Neem dan contact op met Roland Hooghiemstra via sales@west.nl, bel naar 015-219 16 00 of kijk op odoo.west.nl

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt