Cloud Hosting Solutions

Nimbus360

Voor het hosten en beschermen van al uw data en applicaties

Over ons

Nimbus360 is expert in het hosten en beveiligen van systemen en applicaties. Onze medewerkers hebben data-veiligheid hoog in het vaandel staan. Ze doen er alles aan om uw data veilig te houden, terwijl deze voor u eenvoudig en snel bereikbaar is. Altijd en overal.

Uw data staat veilig in het datacenter in Amsterdam of Delft. Daarnaast werken onze specialisten samen vanuit onze kantoren in Delft, Breda en Rotterdam.

datacentergroup

Onderdeel van de Impulsum Group

Samen met West IT Solutions en Neobis Business Software Solutions vormt Nimbus360 de Impulsum Group. Drie ondernemingen die verschillen in de vorm van IT-dienstverlening, maar dezelfde kernwaarden delen: het leveren van hoogwaardige en veilige automatiseringsoplossingen.

Binnen de Impulsum Group wordt de kracht van de genoemde IT-ondernemingen gebundeld, verdiept, uitgebreid en ingezet voor onze klanten.

De Impulsum Group is daarmee in staat om klanten effectief te helpen bij de steeds veranderende behoeften in veeleisende markten. Samen met onze klanten kunnen wij deze vertalen naar multidisciplinaire innovatieve oplossingen, zodat zij voorop lopen binnen hun eigen markten.

Mark van Deursen, directeur van de Impulsum Group: “Binnen alle bedrijven die onder de Impulsum Group vallen gaan we altijd op zoek naar de beste IT-oplossing. Punctualiteit staat hoog in het vaandel.

Wij gaan voor een eindresultaat dat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit, inclusief documentatie, onderhoud en borging van de software. Blijkt het om een vraagstuk te gaan waar niet meteen een oplossing voorhanden lijkt te zijn, dan gaan wij verder dan de platgetreden paden. We zijn zeker niet bang om te innoveren. Samen met onze klant gaan we op zoek naar de essentie van het probleem, om zo IT-oplossing(en) aan te bieden die wel volledig aansluiten op het gewenste resultaat.”

Wat maakt Nimbus360 sterk als onderdeel van de Impulsum Group?

Wij bieden de beste oplossing voor uw bedrijfsvraagstuk. Met de groep gaan wij een stap verder in onze dienstverlening. De kracht van de Impulsum Group maakt het mogelijk om de verschillende expertises te bundelen. Zo zorgen wij ervoor dat u als klant altijd met de juiste expert aan tafel zit, zonder verschillende partners te hoeven inschakelen.

Communicatie

Wij informeren u, ongeacht bij welke organisatie u klant bent, vanuit de Impulsum Group met een gezamenlijke nieuwsbrief. Zo blijft u voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen, projecten en innovaties binnen onze totale organisatie.

Meer informatie? Neem dan contact op met Sjaak Tuwanakotta (Commercieel Directeur) via sjaak.tuwanakotta@impulsumgroup.com of bel naar 015 219 1600.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt