Ahold
De grootste supermarktketen van Nederland wilde meer uit het internet halen. De website van Albert Heijn moest iets extra’s toevoegen: een volledige on-line winkel. West heeft dit, samen met andere partijen, voor Albert Heijn mogelijk gemaakt.

On-line thuisservice
Albert Heijn bood al lange tijd een thuisservice aan, om levensmiddelen thuis te bestellen en te laten bezorgen. Daarvoor waren al diverse kanalen beschikbaar, zoals telefoon, fax en een speciaal computerprogramma. De volgende stap was daarom de toevoeging van internet als kanaal voor de thuisservice.

West heeft hiervoor de winkelsoftware ontwikkeld, en de aansluiting gemaakt met de bestaande back-office om bestellingen te verwerken en om de inhoud en prijzen in de winkel en de nog beschikbare bezorgmomenten up-to-date te houden. Daarbij is intensief samengewerkt met grafisch ontwerpers om de vormgeving van de webwinkel aantrekkelijk te maken.

Huidige status
Deze on-line winkel bestaat niet langer en is inmiddels vervangen door het welbekende albert.nl. West heeft niet als ontwikkelaar aan albert.nl meegewerkt, maar heeft wel op verzoek van Albert Heijn een audit op het project en de code uitgevoerd.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt