Op 1 januari 2017 nam Stichting Breedband Delft Odoo by West in gebruik voor haar volledige administratie. Hierdoor kan het beheer en de controle van alle gegevens in één omgeving plaatsvinden: relatiebeheer, facturatie, in- en verkoop, abonnementenbeheer én de boekhouding.

Stichting Breedband Delft

Stichting Breedband Delft is een samenwerkingsverband van instellingen en bedrijven, die gezamenlijk een glasvezelnetwerk hebben laten aanleggen door BAM Infratechniek Telecom.

In dit glasvezelnetwerk wordt iedere gebruiker met een eigen vezelpaar verbonden met de PoP (Point of Presence, het centrale punt waar alle vezels samenkomen).

De leden-, abonnementen- én financiële administratie altijd actueel

Om de financiële administratie in goede banen te leiden, heeft de Stichting voor Odoo by West gekozen. Hiermee zijn de financiële rapportages altijd actueel. Ook de ledenadministratie is geïntegreerd, met de daaraan gekoppelde abonnementenmodule. Met het beheer van alle gegevens in één omgeving kan Breedband Delft efficiënt werken en is het niet meer nodig om gegevens in verschillende systemen dubbel bij te houden.

Onderhoudsbeheer

In de vervolg fasen zal Odoo by West ook worden ingezet om het onderhoudsbeheer van het netwerk in goede banen te leiden.

Wil je meer weten over de geïntegreerde oplossing van Odoo by West voor jouw administratie?neem contact met ons op via sales@west.nl of 015 219 1600. Wij gaan graag met je in gesprek!

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt