NATO

De NATO Communications ad Information (NCI) Agency, met 25 vestigingen in Europa, Noord Amerika en Azië, is een onderdeel van de NAVO. De NCI Agency voorziet de Alliantie, en met name NAVO missies en operaties, van netwerken, ondersteuning en o.a. command en control technologie.

West werkt sinds 1996 voor NATO. De meeste projecten die we voor deze relatie uitvoeren zijn op basis van detachering, omdat het leeuwendeel van deze projecten een vertrouwelijk karakter hebben, en alleen in het NCI Agency-softwarelab mogen worden uitgevoerd. Echter, omdat we de status van “NATO Cleared Facility” hebben, komt het ook voor dat we bepaalde projecten op ons kantoor in Delft uitvoeren.

Het meeste recente project waarin West en NATO samenwerken is de optimalisatie van ANET. Een open-source applicatie ter ondersteuning van de missie om de Afghaanse regering te trainen, adviseren en te ondersteunen. Alle contacten, communicatie en afspraken tussen de betrokken partijen worden hierin geregistreerd en gemonitord.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt